Spela hemma

Det går att spela bingo hemma på flera olika sätt som vi pratat om tidigare och här tänkte vi nu gå in lite mer noggrant på de olika. Att spela bingo är roligt och vem trodde att detta gamla spel skulle överleva så länge och dessutom vara så populärt som det är idag? Inte var det många men bingon är här för att stanna.

SPELA ONLINE

Detta kan vara det mest populära sättet att spela bingo hemma idag. Du kan spela alla möjliga bingosorter online och dessutom vara social med en massa andra bingoälskare. Har du provat Superbingo till exempel?Att spela bingo vid datorn hemma kan vara både en skön avkoppling, en stund för dig själv och en stund fylld av spänning som ger vardagen en guldkant. Det finns massor av bra bingorum online att spela i och det är helt gratis att bli medlem. Sedan kostar såklart brickorna pengar att köpa till varje spel, annars skulle man ju inte kunna vinna något. Men det är inte bara bingo du hittar i dessa bingorum online. Det alla har gemensamt är tillexempel att du kan chatta med de andra spelarna samtidigt som du spelar. Sedan finns det flera där du kan göra mycket mer, till exempel ha en egen blogg, dela recept och foton med andra med mera.

BINGOLOTTO

Detta gamla folkkära program finns kvar, du kan fortfarande köpa bingolotter till veckans spel och spela framför teven. Varje söndag sänds detta kombinerade spel- och nöjesprogram i 7:an (gamla tv4+) och det är bara att njuta och spela en timme. Köp lotter, bänka er i soffan och ha en trevlig, spännande stund tillsammans. Det är dock inte Loket som är programledare längre men väl en annan känd profil. Idag (2012) är det nämligen ståuppkomikern Jan Bylund som är programledare för detta anrika tv-program.

BINGO SOM SÄLLSKAPSSPEL

I flera av de mer välsorterade leksaksaffärerna som finns idag kan du köpa bingo som sällskapsspel. Det är ett riktigt trevligt sätt för hela familjen eller kompisgänget att umgås hemma en lördagskväll. Till spelet hör en riktig bingotrumma med bingobollar som man snurrar för att slumpa fram nummer till dragningen. Sedan placerar man dem en och en i en presentationsbricka. Man får även bingobrickor till spelet så det är bara att tuta och köra.